Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Fixed Assets purchase order
06-10-2013, 04:42 PM
Post: #1
Fixed Assets purchase order
I don't know if this is a bug or how-to.

I am doing the following :

1. Create an asset in "Asset Manager"
2. Create a PO (Add a PO)
3. Receive PO using non-stock item of type asset.
4. Add Invoice for supplier against po.

I can see all correct transactions in GL, however Asset manager shows asses cost to be zero?!

Any help is appreciated.

Thanks
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
06-10-2013, 08:20 PM
Post: #2
RE: Fixed Assets purchase order
turns out that this is a bug in the code, I found it.

AssetID was inserted in Supplier_partno wrongly.

I fixed it in PO_Items.php

thanks.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
06-11-2013, 06:31 AM
Post: #3
RE: Fixed Assets purchase order
Can you show me what lines you had to fix?
Thanks

Phil Daintree
webERP Admin
Logic Works Ltd
http://www.logicworks.co.nz
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
06-11-2013, 05:58 PM
Post: #4
RE: Fixed Assets purchase order
Hello Phil,

Yes, this the bit of code I changed:

if ($AllowUpdate == true){
//adding the non-stock item

$_SESSION['PO'.$identifier]->add_to_order($_SESSION['PO'.$identifier]->LinesOnOrder+1,
'',
0, /*Serialised */
0, /*Controlled */
filter_number_format($_POST['Qty']),
$_POST['ItemDescription'],
filter_number_format($_POST['Price']),
$_POST['SuppliersUnit'],
$_POST['GLCode'],
$_POST['ReqDelDate'],
'',
0,
'',
0,
0,
$GLAccountName,
2,
$_POST['SuppliersUnit'],
1,
'',
'',
$_POST['AssetID']);
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
06-11-2013, 06:12 PM (This post was last modified: 06-11-2013 06:14 PM by phil.)
Post: #5
RE: Fixed Assets purchase order
Looks like this is already fixed in svn ... thanks for sharing though.
The change log lists the change as:
Quote:27/4/13 Samudaya: PO_Items.php When purchasing a non-stock item (asset), AssetID goes to wrong column in purchorderdetails table (Column name - suppliers_partno). Fixed the bug and now save the AssetID in the correct assetid column.

Phil Daintree
webERP Admin
Logic Works Ltd
http://www.logicworks.co.nz
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)