Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 1 Votes - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Price Error in New Sales Order or Quotation
11-14-2017, 06:17 PM (This post was last modified: 11-14-2017 06:37 PM by wissedenis22.)
Post: #1
Price Error in New Sales Order or Quotation
Hello,

I upgraded my weberp to webERP version 4.14.1, but my users encounter some issues, when they try to placing an order, the price changes to costs and I don't know why it behaves like this. But when the administrator complete the same process it doesn't change.

from the attachment; Capture.png1 clearly shows that the price is 6500.00, but when they try to Enter Delivery Details and confirm order the price changes to 2877.402(capture.png2). which is the cost from the Inventory Items, please check out cost.png attachment. How is this even possible?

anyone with an idea why this happens. please help!SadSadSadSadSadSad


Attached File(s) Thumbnail(s)
           
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
11-14-2017, 08:22 PM
Post: #2
RE: Price Error in New Sales Order or Quotation
I think this is the bug that was fixed in this commit :

https://sourceforge.net/p/web-erp/code/7807/

Replacing your SelectOrderItems.php with this file https://sourceforge.net/p/web-erp/code/7...format=raw *should* work but please test it first.

Tim
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
11-14-2017, 10:45 PM (This post was last modified: 11-14-2017 11:25 PM by wissedenis22.)
Post: #3
RE: Price Error in New Sales Order or Quotation
(11-14-2017 08:22 PM)falkoner Wrote:  I think this is the bug that was fixed in this commit :

https://sourceforge.net/p/web-erp/code/7807/

Replacing your SelectOrderItems.php with this file https://sourceforge.net/p/web-erp/code/7...format=raw *should* work but please test it first.

Tim

thanks @falkoner SmileSmileSmileSmileSmile it worked


(11-14-2017 08:22 PM)falkoner Wrote:  I think this is the bug that was fixed in this commit :

https://sourceforge.net/p/web-erp/code/7807/

Replacing your SelectOrderItems.php with this file https://sourceforge.net/p/web-erp/code/7...format=raw *should* work but please test it first.

Tim

hey!
how about this error: ERROR MESSAGE REPORT: cash not assigned because pc tab current balance is over its cash limit


Attached File(s) Thumbnail(s)
   
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
11-14-2017, 11:56 PM
Post: #4
RE: Price Error in New Sales Order or Quotation
As the error message says you have tried to assign cash above the limit you set in the PcTab.

Tim
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
11-15-2017, 06:19 PM
Post: #5
RE: Price Error in New Sales Order or Quotation
(11-14-2017 11:56 PM)falkoner Wrote:  As the error message says you have tried to assign cash above the limit you set in the PcTab.

Tim


Hello Tim thank you very much for your reply!

one more inquiry, still on the petty cash, in your manual (Petty Cash) " you stated that: "•Limit: Maximum amount the user can spend, to have a better control. Nowadays it only issues a warning of the supervisor, but can be coded to work differently (better)",
my question is, is there away i can set specific date for that amount to be spend in a specific period of time, say that if I set a limit of $200 to be spend within a month or two months. is that possible to set it?

am sorry that I maybe asking a lot but please.

thanks
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
11-15-2017, 06:33 PM
Post: #6
RE: Price Error in New Sales Order or Quotation
This doesn't have anything to do with the subject of this thread which is "Price Error in New Sales Order or Quotation"

Can you start a new thread for each issue that you have so that in the future if somebody else wants to know this they can find it without the need to repeat the query.

Tim
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)