Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Try to place and order and get this error?
01-03-2013, 10:50 PM
Post: #1
Try to place and order and get this error?
WARNING Message Report : You do not have permission to authorise this purchase order.
This order is for DKK 0. You can only authorise up to DKK 0.
If you think this is a mistake please contact the systems administrator
The order will be created with a status of pending and will require authorisation


Database Error : The purchase order header record could not be inserted into the database because
Data too long for column 'initiator' at row 1

========================================================

Where do i authorise that my user may place this order?

and why do i get thise database error - data too long?
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
01-04-2013, 05:59 AM
Post: #2
RE: Try to place and order and get this error?
In setup under Payables/Receivables set up you can set the authorisation limits for each user.

This bug about the intitiator has been resolved recently, you can download PO_Items.php from the SVN respository on sourceforge - click code, browse svn

Phil Daintree
webERP Admin
Logic Works Ltd
http://www.logicworks.co.nz
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
01-04-2013, 05:36 PM (This post was last modified: 01-04-2013 05:36 PM by LongQ.)
Post: #3
RE: Try to place and order and get this error?
Ok done this
Main Mednu > Receivables/Payables Setup > Set Purchase Order Authorisation levels

Testuser: Create Order|yes , Can Release Invoice|yes, Authority Level|100,000.00

Add Purchase Order >

the "Requisition Ref:" isnt this felt auto generated?`

still getting this?

Database Error : The purchase order header record could not be inserted into the database because
Data too long for column 'initiator' at row 1

have replaced the PO_Items.php with http://sourceforge.net/p/web-erp/code/57..._Items.php
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
01-04-2013, 07:36 PM
Post: #4
RE: Try to place and order and get this error?
You need to replace:
PO_SelectOSPurchOrder.php
PO_Header.php

and includes/DefinePOClass.php

http://sourceforge.net/p/web-erp/code/57...format=raw

Phil Daintree
webERP Admin
Logic Works Ltd
http://www.logicworks.co.nz
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
01-04-2013, 09:05 PM
Post: #5
RE: Try to place and order and get this error?
Hi i have replace the 3 files including PO_Items.php

I have make and order now successfully but

when i press "purchase orders" or "Add purchase order" under transactions.

I lose the header? menu where "main menu" "customers" "items" "suppliers" "manual" "Logout"
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
01-07-2013, 05:24 PM
Post: #6
RE: Try to place and order and get this error?
should i update my whole weberp with the trunk edition or??
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)