Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 1 Votes - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
security settings for admin bad
01-03-2016, 03:28 AM
Post: #1
security settings for admin bad
just downloaded most recent version ...

in the demo compny, admin is not allowed to enter WO's. What to do?

(Your security settings do not allow you to create or update new Work Order at this location MEL)

best regards,

Klaus
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
01-03-2016, 07:15 AM
Post: #2
RE: security settings for admin bad
Hi Klaus, I suspect this is to do with the user not having permissions on that location. Look for "User Authorised Inventory Locations Maintenance" under setup and give the admin user rights to Location MEL.

Thanks
Tim
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
01-03-2016, 08:48 AM
Post: #3
RE: security settings for admin bad
Thanks Tim, that did it.
Shouldn't that be set in the demo company? Why wouldn't admin not have full rights?

Klaus
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
01-03-2016, 07:09 PM
Post: #4
RE: security settings for admin bad
Yes you are right it should be
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
01-03-2016, 10:42 PM
Post: #5
RE: security settings for admin bad
it seems something with the demo company setup went wrong.

I have the locations, but no vendors or items. I will reinstall and see what happens then.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 2 Guest(s)