Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Installation Issue
03-31-2012, 01:57 AM
Post: #10
RE: Installation Issue
Hi. I too was experiencing the issue of a different time displaying in the footer. I messed around with a few different timezone settings in config.php but the time always come up consistently as 6 hours ahead of my current time zone.

Looking at phpinfo() I was able to see that my PHP default timezone setting was for Europe/Berlin. After setting date.timezone in php.ini to America/Chicago and re-starting the web server the correct time displayed in the footer.

So basically the timezone setting in the config.php file is not over ridding the date.timezone setting.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Messages In This Thread
Installation Issue - ionous - 03-13-2012, 07:22 PM
RE: Installation Issue - phil - 03-14-2012, 10:09 AM
RE: Installation Issue - ionous - 03-15-2012, 06:55 PM
RE: Installation Issue - phil - 03-15-2012, 07:33 PM
RE: Installation Issue - ionous - 03-16-2012, 12:25 AM
RE: Installation Issue - phil - 03-16-2012, 05:48 AM
RE: Installation Issue - ionous - 03-16-2012, 11:01 AM
RE: Installation Issue - ionous - 03-20-2012, 05:42 PM
RE: Installation Issue - Exsonqu_Qu - 03-20-2012, 07:45 PM
RE: Installation Issue - BruceB - 03-31-2012 01:57 AM
RE: Installation Issue - Exsonqu_Qu - 03-31-2012, 10:20 AM
RE: Installation Issue - hugodon - 05-19-2012, 03:40 AM
RE: Installation Issue - Exsonqu_Qu - 05-23-2012, 11:16 PM

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)