Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Installation Issue
03-15-2012, 07:33 PM (This post was last modified: 03-15-2012 07:37 PM by phil.)
Post: #4
RE: Installation Issue
I am afraid the sourceforge logo takes a while to render if you have a poor internet connection.
In most cases it is best to remove it by deleting the line in includes/footer.inc

Code:
    if(http_file_exists('http://sflogo.sourceforge.net/sflogo.php')) {
        echo '<tr><td class="footer"><a href="https://sourceforge.net/projects/web-erp"><img src="http://sflogo.sourceforge.net/sflogo.php?group_id=70949&type=12" width="120" height="30" border="0" alt="Get webERP web-based ERP Accounting at SourceForge.net. Fast, secure and Free Open Source software downloads" /></a></td></tr>';
    }

check in the file config.php for the entry:

Code:
putenv('TZ=Australia/Melbourne');

and check that the entry is one of the time zones at:
http://nz.php.net/manual/en/timezones.php

Phil Daintree
webERP Admin
Logic Works Ltd
http://www.logicworks.co.nz
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Messages In This Thread
Installation Issue - ionous - 03-13-2012, 07:22 PM
RE: Installation Issue - phil - 03-14-2012, 10:09 AM
RE: Installation Issue - ionous - 03-15-2012, 06:55 PM
RE: Installation Issue - phil - 03-15-2012 07:33 PM
RE: Installation Issue - ionous - 03-16-2012, 12:25 AM
RE: Installation Issue - phil - 03-16-2012, 05:48 AM
RE: Installation Issue - ionous - 03-16-2012, 11:01 AM
RE: Installation Issue - ionous - 03-20-2012, 05:42 PM
RE: Installation Issue - Exsonqu_Qu - 03-20-2012, 07:45 PM
RE: Installation Issue - BruceB - 03-31-2012, 01:57 AM
RE: Installation Issue - Exsonqu_Qu - 03-31-2012, 10:20 AM
RE: Installation Issue - hugodon - 05-19-2012, 03:40 AM
RE: Installation Issue - Exsonqu_Qu - 05-23-2012, 11:16 PM

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)