Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Installation Issue
03-13-2012, 07:22 PM
Post: #1
Installation Issue
Hi,

I have just currently download the webERP and try to install it on the VMware using Windows XP operating system. I download the source in http://www.apachefriends.org/en/xampp.html for the prerequisites (Apache, mysql, PHPadmin and PHP). I have started the Apache and mysql using the console for xampp.

When I try to install webERP, it said that the config.php has been created (all fields have been filled up). When I try to login to the weberpdemo(in this case we used the demo database).

When I tried to login using admin with the password registered in the installation process, it returned error like this:

Warning: mysqli_connect() [function.mysqli-connect]: (HY000/1130): Host 'VMWareXP' is not allowed to connect to this MySQL server in C:\xampp\htdocs\webERP\includes\ConnectDB_mysqli.inc on line 17

Warning: mysqli_set_charset() expects parameter 1 to be mysqli, boolean given in C:\xampp\htdocs\webERP\includes\ConnectDB_mysqli.inc on line 23
Connect failed: Host 'VMWareXP' is not allowed to connect to this MySQL server
Clickhereto try logging in again


Does anyone know about this issue?


Thank you so much for any help given.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Messages In This Thread
Installation Issue - ionous - 03-13-2012 07:22 PM
RE: Installation Issue - phil - 03-14-2012, 10:09 AM
RE: Installation Issue - ionous - 03-15-2012, 06:55 PM
RE: Installation Issue - phil - 03-15-2012, 07:33 PM
RE: Installation Issue - ionous - 03-16-2012, 12:25 AM
RE: Installation Issue - phil - 03-16-2012, 05:48 AM
RE: Installation Issue - ionous - 03-16-2012, 11:01 AM
RE: Installation Issue - ionous - 03-20-2012, 05:42 PM
RE: Installation Issue - Exsonqu_Qu - 03-20-2012, 07:45 PM
RE: Installation Issue - BruceB - 03-31-2012, 01:57 AM
RE: Installation Issue - Exsonqu_Qu - 03-31-2012, 10:20 AM
RE: Installation Issue - hugodon - 05-19-2012, 03:40 AM
RE: Installation Issue - Exsonqu_Qu - 05-23-2012, 11:16 PM

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)