webERP Forum
Security settings have not been defined for your user account - Printable Version

+- webERP Forum (http://www.weberp.org/forum)
+-- Forum: webERP Discussion (http://www.weberp.org/forum/forumdisplay.php?fid=1)
+--- Forum: Problems / Bugs? (http://www.weberp.org/forum/forumdisplay.php?fid=8)
+--- Thread: Security settings have not been defined for your user account (/showthread.php?tid=8375)



Security settings have not been defined for your user account - alanmi3833 - 10-15-2019

As soon as I sort out 1 problem a new one arises.
This one got me stumped, I don't even know where to begin

Code:
ERROR Report : Security settings have not been defined for your user account. Please advise your system administrator. It could also be that there is a session problem with your PHP web server



RE: Security settings have not been defined for your user account - falkoner - 10-15-2019

Most likely this is related to the problems you had creating the database. You need to check that the following tables are all populated with the same data you had previously:

scripts
securitygroups
securityroles
securitytokens

Tim


RE: Security settings have not been defined for your user account - alanmi3833 - 10-16-2019

Hi Tim
What would I typically be looking for.


RE: Security settings have not been defined for your user account - falkoner - 10-16-2019

Hi Alan,

I have sent by email the data for those tables from my system here so we know they work. Can you apply them. It may throw some, or many errors, but persist and then see if you can login ok.

Tim


RE: Security settings have not been defined for your user account - alanmi3833 - 10-16-2019

Hi Tim,
I can't even get to the login page.

I run
Code:
localhost/weberp
but end up with
Code:
http://localhost/webERP/UpgradeDatabase.php
in the tab plus the error.

I did run your scripts.
I just cleared my browser history and voila everything works. Angry