webERP Forum
Error in includes\InputSerialItemsFile.php - Printable Version

+- webERP Forum (http://www.weberp.org/forum)
+-- Forum: webERP Discussion (/forumdisplay.php?fid=1)
+--- Forum: Problems / Bugs? (/forumdisplay.php?fid=8)
+--- Thread: Error in includes\InputSerialItemsFile.php (/showthread.php?tid=2167)



Error in includes\InputSerialItemsFile.php - agaluski - 03-20-2014 12:11 AM

Get the following error when trying to confirm a dispatch. System defaults to "File Upload" for controlled items. I get this error when landing on the page
( ! ) Warning: Illegal string offset 'Processed' in C:\wamp\www\weberp\includes\InputSerialItemsFile.php on line 120
Call Stack
# Time Memory Function Location
1 0.0007 273728 {main}( ) ..\ConfirmDispatchControlled_Invoice.php:0
2 0.0333 1447664 include( 'C:\wamp\www\weberp\includes\InputSerialItems.php' ) ..\ConfirmDispatchControlled_Invoice.php:78
3 0.0348 1507400 include( 'C:\wamp\www\weberp\includes\InputSerialItemsFile.php' ) ..\InputSerialItems.php:140

Changing to keyed entry works ok but error should be fixed.


RE: Error in includes\InputSerialItemsFile.php - weberp1 - 03-20-2014 07:50 PM

(03-20-2014 12:11 AM)agaluski Wrote:  Get the following error when trying to confirm a dispatch. System defaults to "File Upload" for controlled items. I get this error when landing on the page
( ! ) Warning: Illegal string offset 'Processed' in C:\wamp\www\weberp\includes\InputSerialItemsFile.php on line 120
Call Stack
# Time Memory Function Location
1 0.0007 273728 {main}( ) ..\ConfirmDispatchControlled_Invoice.php:0
2 0.0333 1447664 include( 'C:\wamp\www\weberp\includes\InputSerialItems.php' ) ..\ConfirmDispatchControlled_Invoice.php:78
3 0.0348 1507400 include( 'C:\wamp\www\weberp\includes\InputSerialItemsFile.php' ) ..\InputSerialItems.php:140

Changing to keyed entry works ok but error should be fixed.

Seems like $_SESSION['CurImportFile']['Processed'] isn't getting initialised. I think this is the problem. Try setting it to true before line 90.

It's only a warning, so shouldn't affect whether or not it works. Warnings should be turned off in production environment anyway.

Let me know if the code actually fails and I will take a look at it

Tim