webERP Forum

Full Version: config.php needs to be deleted (where is it?)
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Hi I'm a newbie to webERP and I am attempting an install on Rochen (my hosting company). After uploading and expanding the installation files on the Rochen server, I have set up the Mysql database, user, and user access. Then I proceeded to the Installation directory and (using Firefox) opened the index.php file. I get the following error message.

"A configuration webERP installation already exists - the file config.php in the webERP installation has been created and must be removed before this utility can be re-run."
I have looked for an existing config.php file in all of the directories but I can't find one to delete. Any ideas?

Much obliged.
Shawn McCance
Hi, Shawn McCance:

If you upload the fresh package and no config.php file in the directory, you should ask you hosting company for help. Normally, the unpacked file only contains config.distrib.php.

Best regards!

Exson
Thanks for the reply - the hosting company looked for the file as well and could not locate it. That is all of the support they can provide for a specific software app. Any other suggestions? Thanks
Hi,
If there is no file exists, it's maybe a cache in the system. So I've revised the index.php in install/ direcotry. You can replace the old index.php with it to see if the problem gone.

Best regards!

Exson
(06-03-2012 12:41 AM)smccance Wrote: [ -> ]Thanks for the reply - the hosting company looked for the file as well and could not locate it. That is all of the support they can provide for a specific software app. Any other suggestions? Thanks
Thanks Exson - I gave it a try but I still get the same error message...any other ideas - Thanks!

(06-03-2012 12:20 PM)Exsonqu_Qu Wrote: [ -> ]Hi,

If there is no file exists, it's maybe a cache in the system. So I've revised the index.php in install/ direcotry. You can replace the old index.php with it to see if the problem gone.

Best regards!

Exson
(06-03-2012 12:41 AM)smccance Wrote: [ -> ]Thanks for the reply - the hosting company looked for the file as well and could not locate it. That is all of the support they can provide for a specific software app. Any other suggestions? Thanks


Thanks Exson - I gave it a try but no luck....any other ideas? Thanks
Hi,
Sorry, I have no idea what's wrong with it.
What version are you installing? What do you see when you input http://localhost(hostname)/webERP(weberp you installed/index.php?

I've released the 4.07.10 version today. You can delete the old version and try the new one. And you can try when you delete all of them, is there still same problem?

Best regards!
Exson
Hi Exson - I found that (after installing the software) the trick for me was to launch the program from the main url address bar in the browser (as opposed to launching by double-clicking the index.php file in the install directory. I don't know why but it worked...thanks
Reference URL's